Nejnovější recenze ze sekce Rty
- Krásné barvy, vůně, obal
- vyšší cena
Tento lesk nelepí, poměrně dlouho vydrží, barva se vsákne do rtů a obarví je rovnoměrně, zajímavě voní, praktická velikost. Líbí se mi na něm, že není přehnaně až nekvusně lesklý, Prostě lesk, který se hodí na den i na večer a budete ho používat rády i díky luxusnímu obalu:)
- Hydratuje
- Nezvýrazňuje šupinky/vrásky na rtech
- U některých-pigmentace
Jednoznačně nádherný design obalu rtěnky.Měla jsem víc jak jednu a pigmentace se docela liší...Ale pravda je,že neulpívá ve vráskách,nevysušuje a nezvýrazňuje případné šupinky na rtech.Kdo má raději neúplné krytí bude spokojený.Ovšem také záleží na odstínu rtěnky.
- osvědčená značka
- výborná cena
- příjemný, přirozený
lesk jsem darovala a setkala se s kladným ohlasem
samotný nic moc lépe kombinovat s vhodnou rtěnkou
- dobré zboží za dobrou cenu
- žádné
kvalitní značka
- Vysoká cena, za žádnou kvalitu!
Vyhozené peníze
Dermacol Preference Lip Gloss 7 8,5 ml W Odstín 7
Paulina
Přidáno: 4. května 2012
(naposledy upraveno 4. května 2012)
- Výrazné pěkné barvy
- Nepříjemná chuť a vůně
- Hodně tekutý
- Špatný štěteček
Tento lesk bych si znovu nekoupila.
- příjemná rtěnka,dobře se nanáší,dobře drží
výrazný moderní barevný odstín,dobře použitelná a příjemná rtěnka
- příjemný, ve vyhovujícím odstínu
- žádné
doporučuji
- hedvábný lesk
- rozpíjí se
ale ,když jí nanesete přes rtěnku ,tak super
- Na rtech není téměř cítit, velmi dobře drží, hydratuje, nevysušuje.
- Odstín neodpovídá uvedenému obrázku, tudíž nejsem spokojená, i když rtěnka sama o sobě je výborná.
Rtěnku jsem si vybrala dle popisu a dané značky. Odstín neodpovídá uvedené barvě v e-shopu. Ve skutečnosti se mi nelíbí. Rtěnka sama o sobě je výborná.
- Skvělá vůně.
- Málo se leskne.
Super. :)
- - nevyhovující odstín
- - i po setření zanechává zabarvení na rtech
Po dobrých zkušenostech se stejnou rtěnkou v jiném odstínu jsem zariskovala, na obrázku se barva rtěnky zdála tmavější.
Při příštím nákupu se zaměřím na osvědčené výrobky.
- - ověřená, osvědčená rtěnka
- - kvalitní, nestírá se
- - na rtech příjemná, zvláčňující
Vyhovuje mi barva, textura i vůně rtěnky.
Doporučuji zejména sobě :), doufám, že se mi ji podaří zakoupit i příště v nezměněné podobě.
- Kvalitní rtěnka, dlouho vydrží - dobře drží. Nenechává barevné stopy na hrnkách skleničkách.
Mám s touto rtěnkou již dlouhodobou zkušenost a stále mi její kvalita vyhovuje, proto ji upřednostňuji před jinými.
- sytá barva,
- výdrž,
- nevysušuje rty,
- celkem pěkně voní,
- srdíčkový aplikátor je asi reklamní tah, ale má své klady.
- lepí, a to dost!
Lesk na rty je jeden znejlepších, které jsem kdy měla. Nevydrží samozřejmě těch 6 hodiny, ale to jste snad, dámy, ani nečekaly...
Nicméně velkou nevýhodou je jeho lepivost. A lepí se opravdu vše, vlasy, jakýkoliv drobek, všechno. I přes nevýhody vřele doporučuji.
Počítejte s tím, že barvy jsou opravdu hodně syté, takže kupujte spíše světlejší barvu, protože na rtech budete mít to, co vidíte v lahvičce. Tím chci říct, že většina lesků, které jsem zatím zkusila, byla na rtech výrazně světlejší až bezbarvá. S tímto leskem se vám to nestane.
S výsledkem jsem za tuto cenu spokojená
- Příjemně ošetří rty včetně jemné barvy
Zatím spokojenost, mám tento produkt poprvé, je to krátká doba pro hodnocení
- decentní barva podobná barvě rtů
- forma konturovací tužky a rtěnky v 1
- cena - jelikož ve srovnání s klasickými konturovacími tužkami z drogerie nevyniká
- Silná krycí schopnost, kterou má tužka mít, je srovnatelná s klasickou konturkou.
Tužka není špatná, ale čekala jsem, že na rtech vydrží déle.
Za hodně peněz málo muziky
nádherná rtěnka s skvělým krytí a solidní výdrží :)
- nelepí
- dobře se nanáší
- příznivá cena
- rty nezvětšuje, jak je proklamováno
- barva je výraznější než na obalu, skutečnost neodpovídá obrázku
Produkt nevrátím, ale podruhé si ho již nezakoupím.